Facturatie, professioneel en gemakkelijk

Facturatie kan nog wel eens lastig zijn. Herken je dit probleem? Ben je eigen ondernemer of een eenmanszaak in België en heb je moeite met facturatie en boekhouden? Dan heeft Yoursminc de oplossing voor jou. Met dit factuurprogramma is het ontzettend gemakkelijk om professionele facturen te maken en te verzenden. Voor een beginnend ondernemer lijkt het mogelijk onbelangrijk. Zo moeilijk is het toch niet om bij te houden wat je binnenkrijgt en wat je uitgeeft? Echter komt er bij een bedrijf veel meer bij kijken en is het noodzakelijk om dit overzichtelijk weer te geven. Je facturatie op orde hebben is het halve werk bij een bedrijf. Zonder geldstromen die binnen komen red je het immers niet.

Factuurprogramma Yoursminc

In Yoursminc heb je binnen no time je facturatie geregeld. Je kan binnen het factuurprogramma een factuurontwerp kiezen en zo heel gemakkelijk een netjes uitziende factuur opstellen. Bovendien is er de mogelijkheid met verschillende factuurontwerpen te werken. Zo kan je onderscheid maken in het type factuur dat jij verstuurt. Hierbij kan je denken aan alledaagse facturen, maar bijvoorbeeld ook aanmaningen. Daarnaast biedt het programma de mogelijkheid je facturen overzichtelijk weer te geven, zodat je snel een compleet beeld hebt van alle facturen en welke op dat moment mogelijk aandacht vereisen. Ook is het mogelijk via zowel automatische incasso of elektronisch betalen te werken. Je hebt dus alle keuze en kan gemakkelijk je facturatie ordenen zoals jij dat wenst.

Veelzijdiger dan facturatie

Naast facturatie heeft Yoursminc nog veel meer functies die jou op weg kunnen helpen je financiën compleet op orde te houden. Zo kan je aan het factuurprogramma ook webshops koppelen, zodat deze automatisch worden opgenomen in je boekhouding. Orders en afgehandelde bestellingen hoef je dus niet handmatig te verwerken. Dit scheelt tijd en zorgt ervoor dat je een compleet beeld hebt van je situatie. Bovendien is het mogelijk je btw aangifte op te nemen, offertes te maken en alle projecten en uren die hierin zitten te verwerken. Het programma kan gemakkelijk scans herkennen en is zeer behulpzaam als het gaat om de complete boekhouding van jouw eenmanszaak.

Boekhouding en facturatie overzetten

Boekhouding en facturatie schrikken zelfstandige ondernemers vaak af. Niet iedereen heeft hier immers veel ervaring mee. Al helemaal niet als het gaat om een bedrijf. Zoals hierboven weergegeven kan Yoursminc je hier heel goed mee helpen. Heb je al hulp bij de boekhouding, dan kan je ook ontzettend gemakkelijk overstappen naar Yoursminc. Overstappen kan zelfs gratis en Yoursminc biedt de mogelijkheid je gegevens van je oude systeem naar dit nieuwe programma te zetten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat overstap lastig zou gaan. Daarnaast kan je Yoursminc de eerste drie maanden gratis proberen. Zo kan je gemakkelijk beslissen of het volledig aan jouw persoonlijke eisen voldoet. Ook het aanmaken van een account kost niet veel moeite. Binnen 1 minuut heb je een account en hoef je je nooit meer zorgen te maken over jouw boekhouding en facturatie.