Een aanrader voor een goed werkend administratiepakket!

Administratiepakket

Ik was opzoek naar een administratiepakket omdat ik sinds kort een eigen bedrijf ben begonnen. Ik ga namelijk bij mensen thuis langs om hun haren te knippen. Kort samen gevat een ambulante kapster aan huis.

Sinds ik een klein meisje was had ik al een schaar in mijn hand en knipte ik mijn eigen haren, of maakte ik een mooie vlecht bij mijzelf of bij anderen. Het is al jaren lang mijn passie en ik doe het met heel veel plezier.

Maar als je een eigen bedrijf hebt, komt daar ook veel boekhouding bij kijken. Omdat ik niet heel handig ben in computers, was ik opzoek gegaan naar een programma wat snel en handig werkt. Zodat ik een mooi overzicht houd over al mijn financiën.

Eigen ervaring

Een goede vriendin van mij raadden mij de website effective.nl aan. Waarbij je eerst een proefpakket kon aanvragen voor een maand lang om te kijken of het je bevalt. Het geheel beviel mij zo goed dat ik gelijk een samenwerking ben aangegaan! Het systeem gaat heel makkelijk in zijn werk gaat en is daarbij ook nog is heel overzichtelijk.

Ook bieden zij nog veel meer verschillende softwaresystemen aan. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie.

Administratiepakketten