Luxe vakanties

Reis

Luxe vakanties zijn lekker en je kan jezelf lekker laten verwennen of genieten van de omgeving. Ook is het luxer dan dat je thuis hebt waardoor het vakantie gevoel nog sterker wordt en je echt even lekker kan ontspannen. Silktravel kan ervoor zorgen dat je echt een lekkere luxe vakantie hebt. Ze hebben verschillende vakanties over de hele wereld voor je klaarstaan. Verder hebben ze ook allerlei verschillende hotels en accommodaties voor je op een rijtje gezet. Via de website kan je gemakkelijk de accommodatie vinden die bij je past. Dit doe je door een continent te kiezen en vervolgens het land waar je in wilt verblijven. Je krijgt een heel overzicht met alle accomodaties waar ze over beschikken. Bij deze accommodatie staat een stukje informatie over deze accommodatie. Verder kan je op deze pagina ook de prijzen aanvragen.

Reis maken

Website

De website ziet er fantastisch uit. Je kan zien dat ze hier veel tijd en energie in hebben gestopt. Het zoeksysteem is uniek en werkt heel soepel en goed. Als je op de website komt kan je meteen een stukje informatie lezen over het bedrijf en wat ze precies voor je kunnen betekenen. Als je bij onze bestemmingen gaat kijken zie je dat je kan kiezen tussen welke soort vakantie je zoekt en waar je deze vakantie wilt doorbrengen. Dit werkt ook allemaal heel eenvoudig. Daarnaast staat op de website ook een contactpagina waar je via een contactformulier contact kan opnemen met Silktravel. 

reizen naar het buitenland

Klantbeoordeling

De klanten die je voorgingen hebben positieve reviews achtergelaten. Er wordt vooral gezegd hoe eenvoudig het is om een vakantie te boeken en dat alles vervolgens perfect geregeld en aangegeven is. Verder zeggen ze dat het personeel van Silktravel heel klantvriendelijk was en de vragen goed beantwoorden.