Kortingscode HEMA

Ben je ook op zoek naar een HEMA promotie of aanbieding? Dan ben je hier aan het goede adres. Want bij Goedkoop.be krijg je altijd extra korting op je HEMA aankoop, met en zonder gebruik van een HEMA kortingscode.

Iedereen kent natuurlijk HEMA, met meer dan 100 grote en kleine vestigingen door het hele land (en sinds een paar jaar ook in andere landen). HEMA biedt oerhollandse degelijke producten die je iedere dag nodig hebt, tegen een scherpe prijs.

En via Goedkoop.be kun je nu met extra korting shoppen bij HEMA, door altijd extra korting te geven op al je bestellingen. Daarnaast heeft HEMA regelmatig acties en kortingscodes, door ze slim te combineren op Goedkoop.be kun je dubbele of zelfs driedubbele korting krijgen.

Meer HEMA

Wil je sparen voor nog meer korting? Doe dan mee met Meer HEMA, de klantenpas die je zowel in je portemonnee als je telefoon kunt opbergen. Download de app of vraag de klantenpas aan en je spaart meteen mee voor leuke kortingen.

Bovendien ontvang je bij het registreren meteen een leuke bonus van €5,- korting op je volgende aankoop en je eerste 25 spaarpunten. Met Meer HEMA spaar je met elke euro die je besteedt punten voor extra kortingen. 50 punten of meer kun je verzilveren voor een leuke aanbieding.

Ook ontvang je persoonlijke aanbiedingen die exclusief zijn voor gebruikers van de klantenpas. Ben je binnenkort jarig? Dan krijg je ook nog eens een gratis tompouce om het met HEMA te vieren. Wacht daarom niet langer en ontvang je gratis kortingscode HEMA op onze website.